POZOR!!! Novinka na našem trhu

07.08.2013 05:06

Chystáte se koupit starší dům nebo byt a nejste si jisti,jestli ihned po zakoupení nebudete muset začít s investicemi?

                                                      Zavádíme službu "INVESTHOUSE".

Celý princip spočívá v tom,že před zakoupením domu nebo bytu provedeme prvotní shlídnutí nemovitosti,o kterou máte zájem a odborně

provedeme analýzu současného stavu,případně kvalitu provedené rekonstrukce na prodávané nemovitosti.Na základě této analýzy Vám vypracujeme orientační cenový rozpočet na nutné následující investice.

 

 

    A ptáte se,zda je tato informace potřeba a jestli máme na tuto činnost dost odbornosti?

Námi nabízená služba samozřejmě není nutností.Má jenom pomoci zákazníkům zjistit,v jakém stavebním stavu se daná nemovitost nachází a přípůadně nabídnout přehledný rozopočet nutných stavebních úprav.

K zavedení této služby nás přimělo několk našich stávajících zákazníků,kteří se buď před zakoupením domku nebo bytu rozhodli pro konzultaci s námi ,v jakém stavu se daná nemovitost nachází,případně po zakoupení nemovitosti jsme se setkali s tím,že zákazníci byli překvapeni,v jakém stavu se na první pohled rekonstruovaný domek skutečně nachází.

 O naši odbornosti nemusíte v tomto úpřípadě pochybovat.Máme 17 let praxe v oboru,SPŠ stavební  v oboru pozemních staveb a znalosti v používaných technologiích,stavebních materiálech a rozpočtových cenících.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode